Een aantal zorgverzekeraars kent (gedeeltelijke) vergoedingen voor neurofeedback therapie via de aanvullende zorgpakketten. Deze behandeling kan vallen onder psychologische begeleiding, maar ook soms onder complementaire en/of alternatieve geneeswijzen. Ieder jaar worden bij de zorgverzekeraars de voorwaarden voor vergoeding herzien en soms veranderd. Daarom adviseren wij onze cliënten voor de behandeling contact op te nemen met de verzekeringsmaatschappij omtrent de vergoeding van de kosten. Wanneer deze om een behandelplan verzoekt, kan dit door de therapeut verstrekt worden.

Afspraken, die niet 24 uur van te voren zijn afgezegd, worden doorberekend.

Belangrijke gegevens voor uw zorgverzekeraar

Ik ben aangesloten bij de:

  • RBCZ, 911699R
  • De NFG, vakgroep VIG, 5604136406
  • VBAG, nr 2120107
  • SRBAG, registratienummer 500793

Afzeggen

Verzetten kan natuurlijk altijd, maar een niet nagekomen afspraak of te late afzegging (24 uur vooraf) zal in rekening worden gebracht.Op alle tarieven en betalingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Privacy

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit is de nieuwe Europese privacywet. In onderstaande documenten kun je lezen hoe ik omga met de persoonsgegevens van mijn cliënten. Lees hier mijn Privacy Reglement en Privacy Policy

Klachten

Mocht je het gevoel hebben dat je onzorgvuldig of verkeerd wordt of bent begeleid, dan hoop ik in eerste instantie dat we daar samen uit kunnen komen. Lees hier wat je nog meer kunt doen.